Conștientizarea unei umbre colective

Uneori nu știu inițial de ce se întâmplă ceva, sau unde va duce o informație. Sunt purtătoare de curiozitate în doze mari și îmi place să aflu mereu lucruri noi. Săptămâna trecută m-am uitat la documentarul de pe Netflix intitulat „Jeffrey Epstein: Filthy Rich” (https://www.netflix.com/ro/title/80224905). Nu citisem multe despre acest personaj înainte. Îți recomand vizionarea. Este tulburător să conștientizezi că el era doar un pion într-o schemă pe care mintea noastră naivă nu o poate cuprinde. Cei implicați sunt atât de puternici încât, până acum, majoritatea celor care știau adevărul au fost uciși sau ”sinuciși”.

Am început să citesc articole documentate pe aceste subiecte- pedofilie, trafic de minori pentru sex, pentru sclavie, ritualuri cu copii- cu cât cauți mai mult, cu atât ți se descoperă o lume sumbră, de o cruzime fără scrupule. Puterea răului, șantajul și influența la nivel înalt sunt singurele monede de schimb.

De cele mai multe ori, în contextul individual, nu reușim să vedem dincolo de propriile noastre probleme, tristeți, depresii. Cred că este important să cunoaștem că această lume există chiar sub nasul nostru și cei mici, care au căzut victime, ar fi putut fi salvați dacă omenirea era altfel. Poate omenirea fi altfel?

Mi s-a părut interesant că multe materiale sunt recente, deci este un moment în care iese la iveală această umbră și lumea află adevăruri dure. Putem spera la transformarea și vindecarea ei? Este o încercare spirituală să-l privești pe Epstein și iubita Maxwell și să simți iubire necondiționată și iertare. O să reiau acest test căci mai am de lucru cu arhetipul justițiarului 🙂

În decursul a câteva zile am găsit informații grele online. Ți-aș da link-uri aici, dar mă gândesc că dacă vrei, vei căuta propriile surse. Este cel mai indicat așa. Cu ocazia aceasta am citit și despre vindecătorul brazilian ”John of God” prieten al multor vedete (inclusiv Oprah) si abuzator sexual arestat. Despre posibila păcăleala referitoare la sfințenia Maicii Theresa, implicată se pare în trafic de copii, alături de bogătașii ”înfometați” de sânge proaspăt și de dictatori din Haiti. Vaticanul are bubele lui și a ajutat la PR să proclame o nouă sfântă…

Nume mari apar acum în presa internațională. Momentan au arestat-o doar pe colaboratoarea lui Epstein. Au împușcat în schimb fiul și soțul judecătoarei care preluase cazul… Poate Mrs. Maxwell va apuca să vorbească… Este un film de groază care rulează în timp real, cât unii calculează profitul din viitoarele vaccinuri și noi numărăm deprimați cazurile de Covid și cazurile de șomeri.

Problema a prins putere în condițiile pandemiei și sunt multe organizații legate la mâini în lupta împotriva traficului de persoane. Cu cât sunt mai mulți oameni vulnerabili, fără joburi, bani, mâncare, locuințe, cu atât forța predatorilor crește și copiii sunt vânduți și traficați mai abitir. Cum s-ar spune în business, este o creștere a ofertei datorită Covid. O sursă crescută de profit.

După SUA și celebritățile de la Holywood, m-am gândit la noi, la cazul Caracal, la clanurile prinse în trecut și achitate de justiție, la ramificațiile acestor clanuri în puterea statului, la articolele despre ”adopțiile” facilitate de către familia conducătoare… Extrem de trist. Ambasada SUA a postat un raport asupra țării noastre criticând că nu facem mai nimic pentru combaterea traficului de oameni situându-ne pe primele locuri la oferta de carne vie… Actualul guvern a combătut raportul dând vina pe guvernul precedent. Din nou trist.

Cu siguranță somitățile menționate în documentar știu despre karma, despre legea cauză și efect. Cum pot acționa în favoarea răului știind că vor plăti cu vârf și îndesat, ei și generațiile următoare? Oare manifestarea răului care le stăpânește sufletele i-a păcălit atât de tare și le-a oferit o negociere a întrupărilor viitoare asigurându-i că vor fi feriți de plăți cât timp îi slujesc? Oare i-a convins că răul va conduce lumea și nu e nevoie să se gândească la consecințele faptelor lor? Ce păcăleală pentru toți cei din așa denumita ”power elite”! Exact ca aceea cu propagarea credinței ca ”diavolul ” nu există.

În experiența noastră duală pe Pământ, discrepanțele dintre bine și rău sunt foarte adâncite. Am putea afirma că totul este exact așa cum trebuie să fie, că fiecare are lecțiile și experiențele lui aici ca spirit. Chiar și victimele traficului de copii pentru pedofilie. Simt totuși că a venit timpul să schimbăm această paradigmă. Ca ființe umane cu esență divină, putem crea propria lume. Avem această putere și este vremea să o conștientizăm și să ne-o însușim. Vom putea evolua în afara lecției suferinței din momentul în care ne asumăm responsabilitatea pentru toate gândurile, vorbele și faptele noastre. Hărțile destinelor se vor schimba instantaneu.

Există în holograma noastră de timp-spațiu, în universul material, un plan de evoluție pentru fiecare spirit, dar și un plan colectiv. Acesta din urmă este ”infuzat” de multă Lumină acum. Ce face Lumina când pătrunde în ascunzișurile întunecoase și tenebroase? Le scoate la iveală! În acest fel, cei până de curând orbi, pot vedea toate umbrele, toate minciunile și se trezesc. Dacă se trezesc, prind curaj să arate și celorlalți. Cei deja implicați în lumea sumbră, posibil să aibă mustrări de conștiință și să vorbească. Poate sunt și oameni influenți care vor acționa de partea justiției. Se creează treptat un val colectiv puternic care va avea un impact deosebit de bun. Acea sinergie de care tot scriu 🙂

Facem parte dintr-un tot și avem o responsabilitate ca Oameni pentru generațiile viitoare. Oare ne putem exprima împreună recunoștința față de darul Vieții ajutând cât putem de mult la curățarea lumii noastre? Cu toții purtăm în noi Lumina! Un pas important este să conștientizăm umbrele colective și să ne deschidem mintea. Nu mai putem fi așa ușor păcăliți și manipulați ulterior.

După ce ai lucrat deja pe plan personal cu propriile umbre (am scris un articol despre asta aici), vine momentul să privești mai atent spre colectiv. Atunci când vezi cât de mare este mizeria ascunsă chiar la vedere, realizezi că ești norocos cu experiențele vieții tale. Mai ales dacă această umbră colectivă nu te-a afectat direct. Îmi doresc ca toată această trezire, care pare sa se manifeste in prezent, să aducă descoperirea fiecărei părticele întunecate pentru a fi văzută și rezolvată spre binele tuturor. Îmi doresc ca adevărurile, oricât de incomode, să aibă putere să iasă la suprafață.

Am ținut să împărtășesc conștientizarea mea după urmărirea acestui documentar. De multe sute de ani ”mafia” conduce lumea folosind șantajul sexual. Se bazează pe slăbiciunile oamenilor însetați de putere și pe vulnerabilitatea victimelor. Ei doresc să nu aflăm vreodată identitatea celor ”puternici” care controlează, susțin și dezvoltă rețelele de trafic de copii și tinere în toată lumea…

Îmi pare rău dacă acest articol este mai sumbru. Mi-ar plăcea să-mi spui ce simți și să ajuți și alte persoane să conștientizeze această umbră colectivă. Chiar dacă sună naiv, afirm din nou: împreună radiăm o Lumină puternică! Dacă o concentrăm într-o direcție comună, vom crea un val care să curețe mizeria!

Mulțumesc, de la inima mea la a ta,

A M

Back to top