Mic ghid despre spirite batrane si nu numai

https://www.awakeningmom.com/mic-ghid-despre-spirite-batrane-si-nu-numai/

In acest articol voi povesti despre parcursul spiritelor intrupate pe Pamant facand diferenta intre perioada dinainte, din timpul si cea de dupa momentul trezirii lor. In prim plan vor fi spiritele batrane, care nu sunt la primele intrupari si care poarta in interior cunoasterea din alte existente.

Exista spirite mai tinere, dar si unele care au o varsta inaintata si nicio experienta pe planeta pana acum. Aventura este similara pentru toate, asa ca te poti regasi cu usurinta sau poti constientiza ca a venit timpul sa cunosti mai mult pentru a evolua. Alegerea este mereu la Tine.

Inainte de trezire

Varsta mare spirituala poate fi un calvar cand te trezesti lansat din nou in Jocul Vietii si incepi de la abecedar a nu stiu cata oara. Asa de tare m-a iritat aceasta noua venire initial, incat am luat nota 6 la nastere si am iesit vanata de furie. 😊 Fiii mei trec prin aceleasi provocari, mai ales cel mic care imi seamana enorm.

In radiestezie se masoara varsta astrala in miliarde de ani ca reper. Iti poti da seama insa si fara ansa, atunci cand reusesti sa te cunosti bine pe interior si sa stii ca stii mai multe. 😉

Experiente comune

Este comun ca aceste spirite batrane sa nu iubeasca viata, oamenii si pe sine la inceput. De la nivel inconstient, vor manifesta comportamente masochiste si vor atrage suferinte de tot felul. Daca au avut multe existente ca barbati, vor dispretui faptul ca s-au nascut femei. Acest aspect le va adanci furia si agresivitatea interioara pe care le vor ascunde frumos, urmand “domesticirea” naturala.

Ajung sa creada ca sunt cine au invatat sa fie in functie de familie, educatie si mediul social. Adaptarea lor pare perfecta din exterior, dar ele stiu ca ceva nu este in regula, ca multe aspecte ale vietii lor nu se simt in mod autentic. Conflictul interior le da batai de cap, uneori somatizeaza la nivel fizic prin boli cronice. Ele cauta inconstient piesele lipsa ale puzzle-ului. Alteori devin brusc rebele si ies din tipare.

Parcursul unui spirit batran pe Pamant este acelasi cu al tuturor, pana in momentul trezirii sale spirituale. Vasta experienta ascunsa la nivel de Sine determina aceste spirite sa-si aleaga din start provocari mai mari si trezirea spirituala poate fi traumatizanta. Alte spirite au o trezire blanda si nedureroasa.

Orgoliul

Un obstacol major in trezirea si evolutia lor este orgoliul. Pana isi aduc aminte cine sunt, manifesta din interior o aroganta care le aduce multe belele. Vanitatea vine din sutele sau miile de intrupari in care au castigat foarte multa experienta. Au cunoasterea faptului ca pe planeta se afla spirite de toate tipurile, multe fiind mai tinere si la inceputul evolutiei. Vor simti, fara sa fie constienti de ce, ca sunt diferiti de multi din jur. Deseori vor manifesta comportamente care deranjeaza pentru ca stiu inconstient ca sunt intr-o simulare, intr-o iluzie din care trebuie sa-si ia anumite lectii.

In timpul procesului de trezire

Dupa ce incepe sa-si aduca aminte cate ceva despre cine si ce este, primul pas este sa-si rezolve lectiile de viata asumate, incepand cu reglarea karmei sale si a neamului care i-a permis sa se nasca din nou.

De multe ori “plateste” foarte mult dintr-o data, acesta fiind si momentul trezirii sale. Intamplari dureroase si uimitoare il aduc in momentul zero. Isi da seama ca viata ascunde multe aspecte pe care nu si le poate explica. Drama prin care trece este pusa in scena de la nivel de Sine si sarpele sau Kundalini se dezmeticeste urcand din al doilea centru energetic.

Se declanseaza atunci actualizari karmice si constientizari de la nivelul fiecarei chakre, din aceasta viata si din trecutul indepartat. Este o perioada de schisma interioara, de transformare rapida. Reprezinta inceputul cautarilor pentru a intelege ce se intampla. Se retrage din lume pentru ca nu se mai regaseste. Apar oamenii de care are nevoie pentru a-l sprijini.

Reamintire si invatare

Un spirit batran intelege repede despre ce este vorba in lumea spirituala, declansand evenimentele care sa-l conduca spre ceea ce are de priceput si invatat.  Are o putere de determinare crescuta. Ajunge rapid la persoanele menite sa-i ofere informatiile necesare pentru reamintire. Citeste cartile potrivite si alege cursurile necesare fiind foarte implicat in procesul trezirii sale. Devine entuziasmat de ceea ce descopera si gaseste in sfarsit sensul. Se pune pe invatat si lucreaza intensiv cu sine.

Intelege ca daca a revenit, mai are de urcat trepte in evolutie, ca nu a experimentat tot in vietile anterioare si ca unele aspecte ale vietii nu au fost integrate deplin.

Misiune

Pe langa toate acestea, stie ca si-a asumat o misiune de ajutorare a celorlalti intr-un fel sau altul. Va putea sa se puna in serviciul oamenilor abia atunci cand s-a vindecat, transformat si si-a unificat fiinta (Sine, Suflet si constiinta). Intelege ca nu poate grabi procesul.

Misiunea mea este sa-mi transpun propria experienta in povesti care sa ajute la transformarea oamenilor prin schimbarea gandirii si descoperirea propriei puteri interioare. Un indrumator catre adevar si libertate. Un ghid care creeaza “harti”, sub forma unor programe de transformare personala, ce te sprijina sa devii cocreator deliberat al propriei realitati.

Practic, sunt un altfel de « profesor » care te poate sprijini sa treci prin testele din Jocul Vietii, sa eviti capcane si sa intelegi ce ti se intampla. Un “profesor” care a experimentat mult, acum si alte dati.

Pasii transformarii

Pe langa intelegerea karmei personale si de neam cu platile aferente, un spirit batran urmeaza aceiasi pasi de transformare personala ca oricine s-a trezit: vindecarea si integrarea Umbrei, iertarea, acceptarea, detasarea, iubirea, sexualitatea, echilibrarea yin/yang, recunostinta, asumarea responsabilitatii totale asupra vietii sale in prezent.

Acesta lucreaza, ca toti ceilalti, la nivel mental, emotional si spiritual. Elimina toate blocajele posibile, credintele limitative, schemele gresite de gandire, programele negative precum si juramintele din alte vieti, magia si orice tipuri de legaturi malefice. Se educa acolo unde are lacune si-si creste vibratia gandind, vorbind, simtind si actionand in sens pozitiv.

Devine treptat un alchimist stapan pe energie, invatand sa sublimeze intunericul in Lumina. Constientizeaza de la bun inceput alegerea Luminii si apoi invata ca toate tipurile de entitati negative pot fi invinse si educate fara a le face rau. In prima faza, mai ales daca a avut intrupari de razboinic/calugar/pustnic, va manifesta instinctiv natura sa de luptator cu sabia in mana. Va crede ca face dreptate anihiland “raul”, dar va realiza in cele din urma ca nu aceasta este calea.

Lectia smereniei

Procesul educarii orgoliului dupa trezirea spirituala este greoi si plin de capcane. Multe spirite batrane cad in capcana “bypass-ului spiritual” dezvoltand un orgoliu si mai mare. Nu este neaparat o problema, pentru ca inainte de venirea lor aici, si-au pregatit si acest scenariu.Vor primi rapid lectii de viata dure care sa-i invete smerenia si sa le stinga vanitatea.

Exista unele spirite cu varsta astrala mare (denumiti Fii de Dumnezeu) care sunt legate de aceasta planeta pana la finalul ciclului ei de existenta. Inca mi-e greu sa accept informatia pentru ca nu cred in pedepse. O asimilez ca pe o decizie personala de a reveni in scop evolutiv si umanitar, fiind constienti la nivel interior de erorile facute la inceputurile lor. Cel mai probabil am comis greseli din orgoliu si putere prea mari, experienta si intelepciune mai mici.

Dupa trezire

Spiritele batrane trezite au o putere interioara mare, au curaj, iubesc adevarul si libertatea. Dezvolta usor pasiunea pentru cunoastere in toate domeniile de interes si, pe parcurs, constientizeaza suveranitatea fiintei spirituale venite la intrupare.

Au darul de a discerne intre adevar si minciuna, o intuitie foarte puternica si capacitatea de a-si pastra integritatea. Isi recupereaza treptat liberul arbitru si evadeaza din bulele iluzorii create in Maya, activandu-si Divinitatea din interior. Iubesc viata, planeta, oamenii si practica iubirea de sine. Genereaza transformare si comuniune. Atrag spirite similare spre ele.

Provocare comuna

Din momentul trezirii lor, devin o tinta pentru energia de vibratie joasa. Lumina si forta lor sperie, deranjeaza, enerveaza. Se spune ca experimentezi aici echivalentul de intuneric potrivit pentru Lumina ta interioara.

Intr-un matrix bine pus la punct pentru cei intrupati, atunci cand se aprinde o lumina puternica, toate “mustele” ataca pentru a o stinge. Exista “pericolul” real ca acest spirit sa propage iluminare in jur conducand la evolutia mai rapida a unor oameni. Sunt forte intunecate care nu-si doresc trezirea umanitatii si vor ataca in toate modurile posibile.

Se intelege ca un spirit batran trezit trebuie sa stie sa se protejeze si sa lupte in cazurile de extrema necesitate. Totodata va sti sa-si regleze “luminozitatea” in functie de context pentru a nu-i “arde” pe cei din jur.

Integrare

Pe masura ce isi integreaza Lumina si puterea spirituala, pe masura ce se vindeca, isi va creste intelepciunea si va castiga controlul asupra sa. Atacurile devin atunci mult mai usor de gestionat. O vibratie inalta de la un nivel ridicat al constiintei nu va mai rezona defel cu tertipurile folosite sa-i doboare Lumina. Totusi, exista deseori fisuri nevindecate, frici ascunse sau atasamente pe unde se mai pot strecura energii intunecate. De aceea un spirit batran ramane vigilent, flexibil, se educa in permanenta si are grija de Lumina sa.

In calitate de slujitor al Binelui si Adevarului in acest Univers dual, un spirit batran trezit isi va crea o viata noua, devenind greu de acceptat si inteles pentru cei care traiesc fara constiinta de sine, ca niste robotei. Daca va incerca sa joace vechiul rol pentru a evita schimbarile majore din viata sa, se va sabota si va suferi. Un asemenea spirit nu poate fi decat autentic. Pana isi da seama de aceasta, isi imprastie energia intre vechea sa lume si cea nou descoperita, evitand schimbarea si asumarea responsabilitatii. Uneori poate “evada” nefiind prezent total in trupul sau, doar pentru a fugi de provocarile “plictisitoare” de zi cu zi. Are nevoie de impamantare.

Isi va integra total propria fiinta abia atunci cand accepta cine este si se cunoaste in profunzime. Cand se vindeca de rusine, vinovatie, nedreptate, abandon, umilinta, respingere si tradare, reuseste sa straluceasca si sa-si asume aceasta intrupare complet.

Va putea genera si manifesta o viata minunata, captivanta, plina de inspiratie. Se va amuza indeplinindu-si cu bucurie misiunile. Va trai cu incredere totala in Sine si Creatorul Suprem. Va sprijini pe toti cei care ajung la el si va urmari mereu binele cel mai inalt.

Vino in aventura

Iti reamintesc ca orice spirit intrupat poate face aceste alegeri transformative, nu doar spiritele batrane. Am descris pe cele din urma pentru ca mi-a fost mai facil sa vorbesc, ca de obicei, din experienta. Pe aceasta planeta ai sansa sa evoluezi rapid daca iti doresti, indiferent de natura si varsta spirituala.

Vino in aceasta aventura pentru a intelege si a te elibera! Este nevoie sa te “dezbraci” de ignoranta, sa-ti deschizi mintea si inima, sa ai hotarare, perseverenta, rabdare si un ghid de incredere 😊. Ma gasesti pe platforma educationala www.puranima.com, pe grupul de Facebook https://www.facebook.com/groups/creatoareavietiimele si bineinteles aici pe blog.

Cu mult drag,

Amy

5 thoughts on “Mic ghid despre spirite batrane si nu numai

  1. AMY ți-am spus ca ești un îngeraș intrat în viata mea, așa te simt. Foarte bine scris articolul, foarte clar redactat și foarte ușori de înțeles, mi-a plăcut foarte tare. Mulțumesc.

    1. Multumesc Luminita! Ma bucur ca articolul a rezonat cu tine si, dupa cum stii, nimic nu este intamplator! Te imbratisez cu drag🤗

  2. Pe langa faptul ca e o placere sa te citesc, constat cu bucurie si uimire ca gasesc „intamplator” niste informarii lipsa din puzzle-ul meu. Asadar, multumesc cu recunostinta! 🤗🙏

    1. Multumesc Emma 🤗! Chiar citesc acum o carte The Mosaic si asa este Viata. Oamenii ne ofera piesele mozaicului nostru exact cand avem nevoie, o sincronizare perfecta pe care noi o permitem si atragem 😇

Comments are closed.

Back to top