Sunt încântată de faptul că am ajuns la al 9-lea articol pe acest blog. În februarie, când am început în sfârșit să scriu, habar nu aveam de cum se va schimba lumea în câteva săptămâni. Acum mă bucur că îmi pot lua timp cu mine prin scris, fiind totuși într-o aglomerație familială acasă.

Am început călătoria spre interior în 2012 și m-am tot întrebat pe parcurs dacă este cazul să devin terapeut, să-mi deschid un cabinet și să practic din metodele studiate. Momentan răspunsul inimii este nu. Poate pentru că mai am încă multe de descoperit și vindecat. Terapia mea este scrisul. Împărtășind cu tine, deschidem tot felul de porți, conștientizăm, vindecăm și transformăm împreună mai multe aspecte.

Am amintit despre Iubire data trecută. Despre cât este de important să alegem conștient să fim în Iubire. Mi-aduc aminte de o întrebare ajutătoare atunci când te afli într-un impas, indiferent cât de mic- ”ce ar face Iubirea acum?”

Să știi că cea care cere atenție în acest articol este ”moartea”. Ce ar face Iubirea cu Moartea?

De ce această frică? Cu toții am trecut altă dată prin multe morți, dar de fiecare dată când revenim și se trage vălul de amnezie, dezvoltăm din nou această frică.

Suntem plini de atașamente încă de când începe domesticirea noastră în copilărie. ”Al meu, a mea”, devin ca o mantra a egoului. Dacă ai observat, atașamentele ne aduc și suferința. Pilda lui Iov pare dură în zilele noastre, dar realitatea ne arată că suntem mai încercați și suferim mai mult cu cât suntem mai atașați. Lecția detașării și a credinței sunt puse pe masă de acest virus.

Se arată a fi un articol de la nivelul meu de ”teacher”, cu scuzele de rigoare.

În filmul Matrix, ne este prezentată iluzia în care ne experimentăm și învățăm. Sunt mai multe filme despre Maya și Samsara ca resurse. Sunt cărțile lui Constantin Dumitru Dulcan unde avem detalii despre experiențele morților clinice, cărțile lui Michael Newton, toți cei care se ocupă de regresii și multe altele.

Observi cum orice aspect al existenței se schimbă în funcție de propria ta percepție și nivelul de înțelegere asupra Vieții? Încerc acum asta cu Moartea.

Dacă am putea schimba percepția asupra Morții? Suntem, alături de rasa umană, co-creatori ai acestei iluzii, școală pentru toate tipurile de Spirite. Tot ”fun-ul” în Maya este procesul de aducere aminte, de trezire și evoluție spre percepția pe care Sinele tău Superior o are de la nivelul Iubirii supreme. Cu cât pășești înainte pe buclele spiralei, începi să creezi conștient și nu inconștient. Totul în jur se transformă atunci, chiar și moartea care își cam pierde din importanță. Rămâne important dacă ai devenit OM înainte să mori. Oricum 99,9% sigur te întorci să reiei lecțiile neînvățate. Cei 0,1 % sunt deja Iluminați.

Contează totuși dacă te întorci într-o umanitate mai evoluată spiritual, mai trează. Lecțiile devin mai ușor de învățat, cu mult mai puțină suferință, sper eu deloc.

În această perioadă ni se dă ”deșteptarea” brusc, pentru că era necesară o transformare rapidă. Da, deșteptarea unora este înconjurată de moartea altora. Acest adevăr care nu-mi place deloc, că omul evoluează cel mai rapid prin șutul suferinței. Nașterea a ceva total nou se face din haos și haosul la nivelul nostru înseamnă moarte, dar și o cantitate imensă de potențial de transformare și renaștere. Doar Natura pare că moare an de an pentru a renaște, nu?

Mor oameni, mor relații, mor afaceri, mor economii, mor ocupații. Nimic nou, doar că mult mai accelerat, într-o panică generală. O pandemie este o problemă socială care scoate la suprafață toate minusurile la nivel global. După gripa spaniolă, umanitatea a mai evoluat puțin, în special sistemele de sănătate și de educație. Omul s-a scufundat însă mai mult în separare, în iluzie, în foamea pentru putere și în autodistrugere.

Se adeverește o replică dintr-un film despre apocalipsă (World War Z) – ”Natura este cel mai bun criminal în serie”…Ce a făcut umanitatea pentru Natură în ultimii 100 de ani?

Vorbim despre legea echilibrului permanent a Universului. Creezi dezechilibru cu un maxim de indiferență și apoi te miri că Mama Gaia ripostează cu voia Șefului și ajutorul Îngerului Morții? În cazul unor dezechilibre majore, ”plata” se face în număr mare de suflete.

Nimic nu este în afara Creatorului Primordial – niciun firicel de praf, nicio plantă, niciun om, niciun virus. Absolut totul se întâmplă cu voia Lui și noi nu știm mereu de ce. Eu și tu vom muri când decide El. Cu Moartea nu prea negociezi. Înțelegi că este doar o întoarcere Acasă temporară, că oricum ești permanent conectat cu sufletele dragi, că nu-i pierzi decât aparent, aici în Maya. Parcă chiar reușești să zâmbești puțin la ea și să nu mai pierzi energie cu frica, mai ales când ți-e teamă de clanță.

Ce pot face eu cât sunt distanțată social de cei dragi? Pot lăsa moartea cu ale ei și pot crea Aur Spiritual, poate mai mult ca înainte. Prin rugăciune, meditație, post, practici Reiki și trimis Lumină, curățări, ridicarea vibrației etc. Se poate schimba îndeplinirea voii Celui de Sus? Nu. Adică la nivel general putem ajuta împreună să plece mai puține suflete, putem crește vibrația unui spital, putem echilibra mai repede situația. Dacă este momentul ca cineva să moară, tot se va întâmpla.

Contează ceea ce va fi simbolizat acest virus pentru umanitate când urmașii noștri vor privi în urmă. Contează să vedem ”the big picture” și contribuția noastră în acest scenariu. Sincer, moartea nu prea contează în imaginea de ansamblu.

Depinde de NOI cât de repede ne trezim din această panică. Depinde de NOI să acționăm pentru reechilibrarea Planetei, depinde de NOI să trecem de la competiție acerbă la colaborare, depinde de NOI să redevenim umani, blânzi și iubitori. Poate vom putea lucra împreună în numele Binelui Suprem cât mai curând. Atunci lecția asta nu va fi în van, moartea nu va fi în van și nu va trebui să repetăm experiența peste ceva timp.

Ce ar face Iubirea cu Moartea? Iubirea pur și simplu ignoră moartea pentru că știe că e o iluzie. Iubirea este veșnică, moartea nu. Aleg să mă concentrez pe Iubire.

Te rog să mă ierți dacă am fost cam în forță. Dau vina pe Sine : )

Pe marțea viitoare, cu mult drag.

A M

Back to top