Transformare cu intenție

De fiecare dată când e nevoie să trecem printr-o transformare, ne trezim prinși între frica de necunoscut și îndemnul curajos de a face pasul. Uneori teama ne stăpânește și încercăm să amânăm schimbarea. Viața ne ajută atunci și ne dă un brânci încât să nu mai avem de ales.

Dacă ne opunem, declanșăm de bunăvoie mai multă suferință. Dacă ne lăsăm să curgem spre necunoscut, încep să apară repere pe hartă. Când este necesară o transformare, suntem ghidați spre un alt nivel al ”jocului”. Avem de închis o poartă în spate și de făcut pasul spre o nouă ”misiune”.

Bineînțeles că Ego-ului nu-i plac schimbările și va scoate la bătaie scheme de apărare, fiindu-i teama de o presupusă ”anihilare”. Ieșirea dintr-o zonă de confort, nesiguranța, instabilitatea, neîncrederea declanșează panică la acel nivel. Avem de dat un test și depinde doar de noi unde ne concentrăm atenția. Frica sau curajul de a avea încredere că absolut totul se întâmplă cu Voie Divină spre binele nostru suprem?

Eu trec prin asta acum. Observ însă că scrisul este un proces de alchimie extraordinar care-mi aduce claritate, ajutându-mă să transform emoții negative.

Pe scurt, în ultimele 18 luni am avut un job de colaborare cu o companie din altă țară, un venit constant, satisfacții profesionale și o echipă minunată. Capitolul se încheie. Compania este în domeniul turismului, este lovită de această criză și nevoită să reducă foarte mult costurile. Nimic nou, mulți trecem prin acest scenariu în prezent. Este necesară o transformare la nivelul carierei.

Pentru mine ar fi a doua schimbare. Prima dată am ieșit din mediul static corporatist românesc și am trecut la freelance și un job remote. Am avut multe bucurii pentru că am lucrat cu echipe din toată lumea și am călătorit des. Acum, a doua oară, simt că următorul pas este spre o variantă încă și mai independentă decât cea care se încheie. După 16 ani în domeniul de travel, posibil să fie nevoie de o transformare totală a carierei. Asta recunosc că mă sperie, dar mă și încântă…

Ce vrea Sufletul meu?

Este momentul bun să fac o evaluare , dar nicidecum în zona de ”professional skills” și diplome. Acelea sunt trecute în obișnuitul CV și poate m-ar ajuta să găsesc de lucru, dar Sufletul meu strigă după altceva.

Am de descifrat ce vrea Sufletul, dându-mă jos din minte unde rulează programele standard de căutare a siguranței (mai ales financiare) și unde Ego-ul își trimite atacanții.

Respir profund de câteva ori și deschid cu intenție centrul inimii. Se aude cum a început cântecul lui Beyoncé ”I was here”- ”I will leave my mark, everyone will know I was here”…asta vrea suflețelul?! Este vorba despre ”being in service to others” din toată inima.

I-ar plăcea să aducă raze de lumină în sufletele altora, să faciliteze alchimia necesară pentru trezire și evoluție, să ofere sens și claritate în călătoria spre adevărata noastră natură, spre libertate.

Îi place să scrie, să vorbească în public, să organizeze grupuri de oameni care să colaboreze în sinergie, să ghideze. Iubește să lucreze în echipă, să fie creativ, să creeze o rețea, o comunitate de suflete care vibrează la fel.

Nu este genul de ”guru” sau terapeut clasic. Mai degrabă un deschizător de inimi, minți și orizonturi, un generator care creează energia necesară transformării și care se simte excelent cu cei ca și el. Este jucăuș, spontan, iubește muzica, dansul, arta, viața! Împărtășește cu drag și generozitate din esența sa. Îmi transmite haios că poate fi ”descifrat”și din articolele precedente…

Bun, o comunicare frumoasă cu propriul Suflet! Am și câteva idei de a manifesta ceea ce-și dorește, dar nu poate singur fiindcă este parte dintr-un grup.

Intenție

Așadar fac o declarație de intenție aici și acum. Toate sufletele care au decis dinainte să mi se alăture în această misiune, să mă recunoască și găsescă cât mai curând posibil pentru a începe colaborarea. Împreună, de la inimă la inimă, vom țese o cale de Lumină în afara iluziei. Vom ghida cât mai multe suflete să-și amintească cine sunt cu adevărat, să îmbrățișeze conceptul de Unitate și evoluție spre cea mai bună versiune a lor.

Le vom ajuta să treacă prin toate transformările și transmutările necesare și ne vom ajuta și pe noi înșine. Cu compasiune și blândețe. Vom crea un network, o platformă online inițial, unde fiecare va contribui autentic, prin talentele propriului Suflet. Există multe căi care duc în același punct. Le vom prezenta, vom vorbi despre ele din experiența proprie, vom asambla o hartă a necunoscutului, îi vom însoți și vom călători și mai departe.

Noi trecem de la nivel individual la nivel colectiv, de la lower Self la Higher Self. Prin această comuniune de la nivelul inimii, toate porțile se vor deschide și Universul ne va sprijini, proteja total și ne va răsplăti cu abundență pe toate planurile. Intenția este lansată cu iubire, transparență și onestitate doar în concordanță cu Voia Divină. Vei ști dacă este pentru Tine și mă vei căuta! And so it is.

Iată că, de unde pornisem cu teamă de necunoscut, mi-a ieșit cu totul altceva. Îi mulțumesc Sufletului meu pentru intervenție. Mulțumesc tuturor entităților de Lumină care mă ghidează și Sinelui meu Divin. My declaration of intention is to always serve the One God, my Source.

Vă dați seama ce echipă vom crea?

Cu mult drag,

A M

6 thoughts on “Transformare cu intenție

  1. Recunosc multe ganduri si procese prin care am fost fortata si eu. Ma linisteste foarte mult siguranta si acceptiunea pe care o arati printre cuvinte. Acolo vreau si eu sa ajung. Multumesc.

Comments are closed.

Back to top