Scorul de azi : 4 – 1 pentru Minte

Astăzi am calea spre interior blocată, mă simt deconectată de lumea mea. Probabil va fi un articol mai scurt, scris pentru că am spiritul datoriei foarte accentuat. Mi-am promis că marți și vineri postez pe blog.

Când nu te poți duce în interior, îți rămâne de analizat exteriorul, chiar dacă pentru asta îți folosești mai mult mintea decât inima.

Simt cum am acumulat frustrare cu acest stat în casă. O zi trece repede, dar încep să tânjesc după lucrurile normale acum o lună. Mecanismul natural în jocul dualității este ca mintea să polarizeze evenimentele în bune și rele.

Așadar, mă las pur și simplu dusă de minte azi.  Fără să vreau, am dat peste tot felul de informații legate de situația actuală a omenirii. Unele dintre ele chiar le-am aprofundat prin căutări suplimentare. Totuși nu vreau să cad în capcana aceea de a arăta cu degetul fără să fiu convinsă de un adevăr, chiar dacă știu că adevărurile au multe fațete. O să enumăr doar idei și eventual, mai investigăm împreună, dacă vrem și avem timp de acasă.

Pentru început, subliniez din nou că eu cred că totul se întâmplă cu Voia Creatorului a toate și a tot. O boală este și ea compusă tot din 3 elemente – informație, energie, spirit/entitate. Acest virus, la fel. Poate fi creat de om sau poate nu. Nu prea contează pentru că nu putem schimba ce s-a întâmplat deja.

Ceea ce îmi pune mintea la încercare este de fapt întrebarea: ce se întâmplă acum în spatele cortinelor? Ce fel de manipulare are loc? Da, știm că una prin frică, dar pentru ce scop uman? În plus, mă întristează să observ cât de panicați sunt oamenii în continuare. Pe drumul meu cître Shop & Go trec pe o stradă frumoasă lângă lac unde sunt vile somptuoase, fiecare cu grădină. Nu vezi pe absolut nimeni stând la soare în grădină! Mi se pare atât de exagerat!

Fiind cu Voia Divinității care știe ce este mai bine pentru noi, mă aștept ca lucrurile să ia o întorsătură neașteptată. Dincolo de situația de urgență, criza economică, financiară etc. Poate că vorbește mult nerăbdarea mea. Mi-ar plăcea enorm ca Lumea să se schimbe în bine, cui nu i-ar plăcea? Simt totuși că se duce o luptă undeva în spatele a ceea ce este aparent.  

Sunt detalii multe online despre 5G, impactul miilor de sateliți lansați în perioada aceasta pe orbita Pământului, efectul radiațiilor electromagnetice asupra vieții, despre vaccinul mult dorit, despre puterea care se concentrează pe zona tech, telecom, farma și militară. Îți poți petrece mult timp citind asemenea informații. Am încercat să fac o selecție a lor prin a vedea cine le postează. Dar sunt oameni ca și noi. Așa că m-am întrebat cine sunt de fapt cei mai puternici oameni ai momentului în lume?

Evident că răspunsul duce preponderent în America cu exemple ca Bill Gates, Elon Musk, Jeff Bezos, Mark Zuckenberg și mulți alții care nu se doresc în lumina publicului. Cine construiește de zor sateliți 5G acum și își permite să-i și lanseze în spațiu? Găsești numele mari precum SpaceX, Honeywell, Vodafone, Huawei…de fapt țări precum SUA, China, Japonia, UK. La finalul lui februarie anul acesta, guvernul SUA a oferit 9,7 miliarde USD ajutor companiilor care fabrică sateliți 5G pentru încurajare și grăbirea procesului. Există o competiție SUA – China pe tema asta. Pe 26 martie s-a lansat primul satelit al US Space Force, parte din US Military pentru ”next generation military communications”…

Pe scurt, habar nu avem ce se întâmplă de fapt, unde s-a ajuns din punct de vedere tehnologic, cât de important este 5gul pentru zona militară, cât de avansați suntem pe partea de inteligență artificială, cum își doresc unii să folosească această nouă putere, cum se luptă pentru supremație, ce așteptări are industria farma etc Noi stăm în casă speriați de știrile despre moarte, speriați că suntem în șomaj, ne spălăm pe mâini non stop și așteptăm. Unii nu ies nici în propria grădină!

Mintea mea a plecat și mai departe încercând să caute motive de a acorda încredere acestor moguli care par că au câte un As în mânecă și dețin informații pe care nu ni le putem imagina. Am început cu Elon Musk, dar nu mi-a ieșit. În spatele geniului și declarațiilor că ajută omenirea se ascunde un om bipolar, depresiv, cu traume grave din copilărie și care se scufundă câte 80-100 de ore pe săptămână în muncă. Într-un articol, un psiholog care-l analiza, îl compara cu însuși Iron Man, dar nu într-o notă pozitivă…Adică nu un om, un robot.

Cu ocazia asta, am început să mă gândesc la traume și cum pot afecta ele dualitatea bine/rău. Cred că o suferință puternică îți acordă 2 variante- una este să începi o călătorie profundă în interior pentru a înțelege, vindeca, ierta și evolua în Lumină, iar alta te poate deschide cu totul către Întuneric prin neiertare, ură, încrâncenare, sete de răzbunare. Cum știm dacă cei care trag sforile puterii sunt vindecați de propriile traume și au cu adevărat intenții bune când spun că sunt în serviciul celorlalți? De fapt, aș vrea să găsesc un exemplu de persoană cu putere și influență care să îmi transmită, prin tot ceea ce face, că este în slujba Binelui. Încă caut…Poate mă ajuți.

Până atunci, restul oamenilor care au ales cu inima calea Luminii, ar face bine să colaboreze mai mult și cu mai mult curaj. Adunând luminițe, se creează o Lumină mare care are Putere și influență! Tot sper ca aici să fie de fapt întorsătura neașteptată plănuită de Șefu’. Asta i-ar surprinde pe moguli și le-ar strica planurile.

Mulțumesc, sper ca vineri să fiu mai puțin mentală. O să mă relaxez acum pregătind un salam de biscuiți, nu prea am de ales dacă vreau să ies din această stare analitică 🙂

Cu drag,

A M

Back to top