TRANSFORMAREA TA TOTALA

TRANSFORMAREA TA TOTALA

Curajul este una dintre calitatile scoase in evidenta de anul ce tocmai s-a terminat. Aceasta virtute ne-a fost incercata la toate nivelurile deoarece fara ea nu ne puteam adapta la tot ce se intampla in lume. Am avut nevoie de curaj sa iesim din zona de confort, curaj sa ne privim in interior, curaj sa ne invingem frica. Cel mai probabil, in 2020 ai simtit ca viata ta exterioara depinde enorm de viata ta interioara. Poate ca ai nevoie sa incepi transformarea ta totala!

Ti-a fost cumva frica sa te privesti in interior?

Frica, aceasta emotie care ne blocheaza si ne impiedica de multe ori sa luam decizii spre binele nostru!

Renumitul Carl Jung, fondatorul psihologiei analitice, spunea ca oamenii fac absolut orice, oricat de absurd, pentru a-si evita propriile suflete. Din cauza fricii, devenim specialiste in a ne lasa distrase de tot ce este in exteriorul nostru, specialiste in a ne evita pe noi insene.

Realitatea este ca, in trecut, a ma scufunda in adancurile fiintei mele era ceva ce ma speria maxim. Am trait mult timp detasata de mine, in lumea propriului ego.

Stiam ca trebuie sa ma lupt pentru a castiga, ca trebuie sa fiu ambitioasa si competitiva intr-o lume ca o jungla. Ma certam deseori cu partenerul, voiam sa am dreptate mereu si ma complaceam in rolul de victima atunci cand cei din exterior mi se pareau nedrepti. 

Dezvoltasem un orgoliu considerabil de care nu eram constienta. Ignoram cu incapatanare orice semnal de alarma venit din interiorul fiintei mele. Ma lasam dusa de nas de toate credintele false, de toate protectiile pe care le construisem de la nivel de ego.

In lumea noastra exista polaritate, iar frica este opusul iubirii. Asadar aceasta emotie ne indeamna sa ne evitam propriile suflete, ne indeamna sa nu ne iubim intr-atat incat sa ne debarasam de ego pentru a ne cunoaste in profunzime.

Ce se intampla, de obicei, cand refuzam sa ne privim in interior?

Atunci cand iti eviti prea mult propriul suflet si te incapatanezi sa ramai pe calea aceasta egotica, viata iti creaza contextul necesar pentru a te trezi din letargie. 

Din pacate manifestarea in universul fizic a acestui context ia forma unui pachet de suferinta: o trauma emotionala, o pierdere, o boala, un soc, o schimbare profunda. La nivel colectiv, iata o pandemie.

Este momentul in care ni se ofera sansa sa ne invingem frica de a ne privi in interior! Este lectia pe care o avem de invatat cu totii, deoarece pachetul de suferinta vine mereu cu un dar bine ascuns.

Odata ce gasesti curajul sa faci primul pas spre tine insati, odata ce incepi sa te cauti si sa te privesti in interior, ti se deschide miraculos o perspectiva cu totul noua!

In momentul in care intelegi lectiile din spatele evenimentelor din viata ta, descoperi darul adus de suferinta si constientizezi care este rolul tau in propria viata. Atunci ego-ul isi pierde din forta si se smereste. Mintea si inima incep sa se deschida.

Care sunt principalele semnale care ne transmit ca este momentul sa lucram cu noi insine?

Din perspectiva mea, preventia este ideala si aceste timpuri iti ofera sansa sa incepi sa-ti asculti sufletul pentru a putea evita tot felul de posibile suferinte. 

Te invit sa constientizezi cateva semnale care iti arata ca este momentul sa te privesti mai profund:

 1. Te simti pierduta in propria viata, pe pilot automat?
 2. Te intrebi “cine esti” si-ti doresti sa te descoperi?
 3. Ti-ar placea sa te simti libera sa fii tu insati?
 4. Iti este frica sa aduci schimbari in viata ta pentru a nu pierde “controlul”?
 5. Stima ta de sine este la un nivel scazut? 
 6. Ai multe ganduri incarcate negativ si pline de autocritica? Ce fel de etichete iti pui?
 7. Ai comportamente de autosabotaj?
 8. Atragi in mod repetat aceleasi situatii negative, aceleasi tipuri de relatii toxice?
 9. Te enervezi usor sau ai stari de neliniste, de anxietate?
 10. Ai multe “butoane” declansatoare emotional?
 11. Suferi de probleme de sanatate cronice?
 12. Te consideri deseori o victima?
 13. Te macina neiertarea fata de cineva sau fata de tine?
 14. Simti cum traiesti in trecut sau cu frica de viitor?
 15. Ai vrea sa nu mai suferi?

Eu am ignorat majoritatea semnalelor si te invit ca tu sa nu o faci! De ce sa nu eviti o suferinta daca se poate?

Totusi ce inseamna sa lucrezi cu tine, pornind din interior?

Daca reusesti sa constientizezi acum ca este vital sa te privesti in interior, ai realizat un pas foarte important si ai in sfarsit curaj sa-ti privesti sufletul. Urmatorul, tine de prima ta actiune si vei observa rapid ca schimbarile pe care le faci in interior se reflecta imediat in viata ta exterioara. Vei simti transformarea ta totala.

Care ar fi primii pasi?

 1. Identificarea principalelor tipuri de blocaje, programe negative, credinte limitative de la nivelul inconstientului. “Pana nu aducem inconstientul in constient, ne va conduce viata si-l vom numi soarta.” Jung
 2. Inveti cum sa le depasesti, sa le elimini si sa te reprogramezi in mod pozitiv si constient
 3. Observarea constanta si constienta a propriilor ganduri si cum sa le controlezi devenind prezenta in viata ta
 4. Cunoasterea, acceptarea si integrarea propriei Umbre pentru a deveni un om complet
 5. Asumarea responsabilitatii asupra fiecarei intamplari de viata
 6. Dezvoltarea si practica discernamantului intre adevar si minciuna
 7. Trezirea vointei, a motivatiei si a creativitatii
 8. Practica recunostintei
 9. Vindecarea ranilor emotionale cu iertare, acceptare si iubire
 10. Deschiderea inimii pentru a primi si oferi iubire
 11. Renuntarea cu compasiune la tot ceea ce nu este spre binele tau
 12. Grija fata de fiinta ta la toate nivelurile si renuntarea la autosabotaj

Nimeni nu spune ca este un proces simplu, scurt sau lipsit de durere. Este insa singura cale de a-ti recupera puterea si de a deveni cu adevarat creatoarea propriei vieti.

Transformarea ta totala

A lucra cu tine insati, a te cunoaste in cele mai ascunse unghere, este despre a pune pe primul loc adevarul si dorinta de a deveni libera. Este despre renasterea ta, despre calatoria emotionanta in interior, despre intregirea fiintei.

Transformarea vietii tale nu se poate produce fara implicarea ta, deci este nevoie sa ai curajul sa fii 100% acolo pentru tine. Ma ofer sa-ti fiu alaturi cu blandete de-a lungul acestui proces.

Te invit sa descoperi o „harta” a calatoriei interioare prin Programul „Transformarea Ta Totala – de la Suferinta la Armonie” pe care il voi lansa in curand pe platforma www.puranima.com. Detalii aici https://rebrand.ly/transformarea-ta

Te asigur ca pe parcursul programului vom crea impreuna alchimie, ceea ce vechii alchimisti denumeau “The Great Work- Solve et Coagula”. Vom transforma durerea in putere, frica in iubire, suferinta in armonie!

2021 este un an perfect pentru transformare! Ai curaj sa mi te alaturi?

Te astept cu mult drag,

Amy

PS: voi anunta pe pagina de facebook AwakeningMom (https://www.facebook.com/AMinnerjourney) lansarea programului, alaturi de o serie de seminarii gratuite pentru tine.

Back to top