Să plouă cu ”de ce-uri” !

Cum aduci claritate în propria confuzie, în mijlocul haosului? Cu multe întrebări! 🙂

Pe lângă tot ce se întâmplă acum în exterior, ceea ce simt, este că se produce un cutremur în interior. Acesta dărâmă credințe vechi, programe limitative și parcă încearcă o resetare totală. Se curăță inconștientul de ceea ce e vechi. Se vindecă Umbra colectivă. Nu simți că oamenii se trezesc ușurel dintr-un lung vis? A ieși dintr-o zonă de confort din cauza unui virus (sau datorită) pare hilar, nu?

Aud sau citesc că ființa umană are un potențial infinit, însă informația nu este percepută total în interiorul meu pentru că se lovește constant de limitările impuse de lumea exterioară. Așadar, zic să cadă toate aceste limitări!

Se întâmplă ca azi să descopăr un adevăr, mâine altul, să încep să-mi pun întrebări, să cercetez și la final, să mă simt tot confuză. Confuzia mea este născută din întrebarea – ce este iluzie/minciună și ce este real/adevărat?

În clipa în care te scufunzi în această întrebare deja dai cu nasul de haos. M-am decis să tratez haosul cu iubire pentru că știu că adevărul se ascunde în el.

Sunt unii care călătoresc în astral, se extracorporalizează, se dedublează, au clarviziune sau alte ”claruri”, au acces la lumea de dincolo de văl. Mai demult eram puțin geloasă, dar de fapt nu am făcut nimic să învăț ceea ce ei pot. Era o gelozie nefondată, pentru că nu am simțit că am nevoie de asta. Cel puțin momentan. Mă întreb totuși dacă iluzia nu continuă și dincolo de văl. Eu simt că da… și dacă nu înveți foarte bine să recunoști un adevăr în realitatea materială, cum vei ști că dincolo nu ești păcălit? Cum știi că nu te întâlnești cu ”impostori” creați special să continue iluzia? Cel mai bine ar fi să ai o metodă foarte sigură de verificare înainte de a te aventura. Recomand cu această ocazie un episod foarte interesant din Star Trek, Voyager, seria 3, episodul 15 numit ”Coda” (îl găsești pe Netflix).

Spuneam în alt articol că intuiția are un rol important, dar este vorba de o intuiție educată, de descoperirea treptată a acelui ”inner knowing”. În interiorul nostru avem busola care ne trebuie atunci când căutăm adevăruri. Fiind ființe spirituale, multidimensionale, eterne, este de datoria noastră să ne activăm această busolă. Ai nevoie de o minte deschisă și o inimă la fel. Plus o curățenie bună la nivel de inconștient.

Învățasem la un training corporatist și de metoda întrebării ”de ce” repetată de vreo 20 de ori consecutiv pe un subiect. Răspunsurile te duc din ce în ce mai profund spre adevăr. E bună de încercat într-o stare relaxată și fluidă în care nu te atașezi mental de un adevăr dorit.

Eu am niște ”de ce-uri” acum! De ce am sentimentul că ne este ascuns permanent adevărul la toate nivelurile? De ce se practică minciuna prin omisiune? De ce se propagă de atâta timp controlul prin teroare, frică, păcat, vinovăție, rușine? De ce religiile nu oferă decât bucățele mici de adevăr? De ce onestitatea este în continuare văzută ca un act de curaj aproape nebunesc? De ce totul în jur a ajuns să violeze natura umană și Sufletul? De ce nu suntem îndemnați să creăm o relație cu Sursa Divină din interiorul nostru? De ce totul pare creat să ne îndepărteze de ”inner spirit” oferindu-ne doar satisfacții senzoriale superficiale? De ce ne concentrăm așa mult pe rău, pe ”crucea” cea grea, pe suferință, pe durere?

Pe măsură ce descoperi straturi și straturi de adevăr, răspunsuri la întrebarea ”de ce”, nivelul de suspiciune crește alarmant. Dar cred că e un lucru pozitiv, mai bun decât statutul de ”înghițitor de orice gălușcă” vândută în exterior.

A căuta adevărul spiritual este calea spre ”Gnosis”, însă necesită curajul de a vedea și admite când ești mințit. Descoperirea unui adevăr poate să doară și va declanșa confuzie. Te doare dacă afli că ai fost manipulat și transformat într-un mic ”sclav” pe plantație…mai ales că ai ”înghițit” mult timp iluzia propriei libertăți. Te doare să privești, un pic mai de sus, cum se desfășoară un ”prison planet game”…

Se pare că momentan grija față de propria minte, față de propriile gânduri, devine ”arma” cea mai importantă în situația actuală. Acest ”self awareness”, prezența în momentul Acum, responsabilitatea și integritatea în ceea ce spunem și facem. Dacă asistăm la un joc de ”divide et impera”, este extrem de important să rămânem calmi în mijlocul furtunii. Datoria noastră este să ne întrebăm cât mai multe ”de ce -uri”, mai ales că avem timp. Adevărul este ascuns în acest haos și va străluci!

Înainte de un week-end special, cu Lumină în suflete, vă trimit o binecuvântare care mi-a plăcut:

”May the love, care and healing of the Holy Spirit and our Cosmic Mother and Father presence be with you now!” Aș mai adăuga și Înțelepciunea! 🙂

Cu drag,

AM


 

Back to top