Prezență și creativitate

Am mai spus și repet că iubesc sistemul adus la viață de către Richard Rudd, acela al ”Cheilor Genelor”. Rezonez cu felul poetic, blând, flexibil și extrem de revelator pe care îl abordează în toate materialele. Sunt departe de a fi specialistă, dar am ascultat de fiecare dată chemarea către profilul meu ”hologenetic”, către ascunzișurile inscripționate în ADN. Între fazele de aprofundare ale secvențelor a trecut chiar și un an. Acum am hotărât să mă scufund în ceea ce el numeste „Secvența Venus”, adică călătoria de la sursa suferinței mele în relații, ieșirea din programul de victimă pe care frecvența Umbrei îl generează, către transformarea care deschide inima.

Am început cu baza- gena care dă nota tuturor relațiilor mele apropiate și unde se înscrie destinul pe care acestea îl pot avea. Până să pătrund în contemplare mai adânc, umbra numită Confuzie (care îmi apare de două ori în profil) a început să tropăie. Confuzia este însoțită mai tot timpul de Îndoială, le place în tandem. Mintea mi s-a umplut de întrebări total neconstructive- ce tot caut, ce vreau de fapt, de ce să mai continui, încotro mă îndrept? M-am simțit captivă în mijlocul lor și mi-a venit să las baltă călătoria cu totul. Să-ți zic că tot acest tumult mental a fost declanșat de o ceartă cu partenerul?

Pe de-o parte relațiile ”strigă” la mine că au nevoie să fie înțelese mai bine, pe de alta, umbrele mă hăituiesc pentru a mă ține pe loc. M-am ambiționat totuși, am luat cartea Cheile Genelor și am recitit despre frecvența umbrei care influențează gena ce stă ca fundament al propriilor relații. Menționez că cele 64 de gene influențează întreaga umanitate, ne regăsim mai mult sau mai puțin în toate, dar moștenirea genetică individuală ne oferă o imagine mai personală asupra principalelor ”surse” de suferință pe care le primim ancestral și care ne sunt înscrise la nivel de ADN.

Am tot căutat răspunsuri încă din 2012. Abia recent am găsit denumiri și descrieri clare pentru sursele durerilor și am fost foarte încântată, dar și speriată. Să știu că Îndoiala, Confuzia, Mândria, Vanitatea, Haosul sunt câteva din ”dihaniile” pe care le am de conștientizat pentru a le transforma în Imaginație, Cercetare, Viclenie, Inovație, Sinergie, Iluminare, m-a ajutat să cunosc cu ce am de-aface, dar m-a atras în procesul lung și chiar anevoios al vindecării Umbrei. Gene Keys este despre a ghida ridicarea frecvenței luminii care intră în corp, schimbându-ți realitatea prin intermediul ADN-ului.

Frecvențele joase (umbrele) ale ADN-ului sunt guvernate de frică și bazate pe instinctul de supraviețuire. Ce să vezi, baza relațiilor mele este subminată de Mândrie, o umbră care împiedică folosirea propriei voințe în mod corect și armonios deoarece o concentrează pentru a-i controla pe cei din jur de la nivelul ego-ului. Când această frecvență joasă îmi este activată într-o ceartă cu cel pe care-l iubesc, simt cum pur și simplu mă deconectez de la el, devin defensivă și competitivă în cuvintele grele aruncate. Mă cuprinde teama de a fi percepută ca slabă în acel context conflictual. Se activează dorința de a mă simți sigură pe mine, de a elimina un ”pericol”, un ”dușman” și încerc să o fac plasându-mă deasupra lui prin impunerea forțată a propriei voințe și chiar folosind acuzarea.

Până acum, totul se întâmpla în mod total inconștient, un ”pattern” pe care, chiar dacă îl observam, nu reușeam să-l explic. Este haios că umbra lui din zona relațiilor este Confuzia. De obicei, el își exprimă abrupt și brutal confuzia asupra unui aspect care apare în relație, de multe ori legat de creșterea copiilor. Cuvintele lui ”mă dor” instant la nivelul mândriei…și iată rețeta. Te invit să privești tiparul unei certe cu partenerul/partenera, posibil să-l regăsești pe acesta.

Calea transformării acestei umbre este descoperirea diferenței între voință și intenție, deoarece nu reușim să atingem un scop prin impunerea forței brute a voinței. Dacă voi reuși să ascult atunci când trebuie intenția, aceea de a avea armonie, pace și iubire în relație, frecvența luminii crește și Mândria se transformă. Până la urmă este despre creativitate, care ridică vibrația, dar și despre a fi permanent prezent. Nivelul următor al ADN-ului (darul) este numit Artfulness (Șiretenie)- folosirea ego-ului într-un scop pozitiv, o formă artistică de a comunica de la nivelul inimii cu cel din fața ta. Richard Rudd numește asta ”heart marketing”, o transformare de la vibrația joasă a fricii la una mai înaltă, o manipulare a propiului ego pentru a reuși să manipulezi ego-ul partenerului. E ca și când folosești un costum numit ego pentru un show. Nu-l mai lași să te domine și să te consume, îl pui la treabă în scop umanitar. Te anunț când îmi va reuși transformarea 🙂

Dacă ne gândim la chimia produsă între două ființe care interacționează și creează un câmp dinamic de energie între ele, parcă reușim să privim diferit o relație. Ceea ce avem inscipționat în ADN, transmite mereu un semnal în dimensiunile subtile pentru a atrage exact relațiile care ne dau posibilitatea să ne îndeplinim cel mai înalt scop. Asta ca să nu ne mai întrebăm de ce suntem cu acel cineva. Totul e aranjat spre binele nostru suprem. Cum ascultăm și învățăm din acele relații este decizia noastră. Am realizat cât de mult ne conduce chimia relațiilor, că nu suntem conștienți de forțele invizibile declanșate, de toate energiile de vibrație joasă care de fapt așteaptă să fie transformate.

Felul în care corpul, mintea, emoțiile răspund intern față de cei cu care avem relații apropiate, ascunde o cunoaștere esențială pentru noi înșine. Interacțiunile pe care le percepem ca o provocare, maschează dincolo de drama vizibilă, oportunități de transformare interioară excepțională.

Se pare că în Viață, primim exact ce avem nevoie, când avem nevoie. De aceea este important să învățăm să simțim recunoștință pentru circumstanțele prezente. Legea atracției pe plan personal, relațional, se naște din nevoile destinului nostru, iar noi nu știm de multe ori ce este cu adevărat bine pentru evoluția noastră. Ne plângem, ne consumăm, ne lamentăm și suferim. O pivotare a perspectivei ne va ajuta însă să ne transformăm pe noi și relațiile noastre.

Până atunci, intenția mea este să nu mă mai las orbită de ”drama” emoțională atunci când apare un conflict, să nu mai proiectez durerea și să-mi amintesc să mă las să ”curg” prin emoții în mod natural, fără să mă blochez în mândrie. Simt că am această fluiditate, că pot coborî în inimă, potențialul există, doar să-l scot la lumină atunci când trebuie. Plus că-mi place ideea de a mă juca cu propriul ego folosindu-l într-un scop pozitiv. Surrender and stay aware.

Pe curând, cu drag,

A M

P S : Iată cum arată un profil hologenetic în caz că te-am tentat la contemplarea propriei moșteniri ADN. Îl poți obține gratuit pe https://genekeys.com/free-profile/

Back to top