Creatori de hărți…

De la ultimul articol, în care am pus multă energie, am declanșat câteva acțiuni care să contureze ceea voi realiza. Sunt recunoscătoare că l-au citit aproape 2000 de persoane!

Am încă multe semne de întrebare, practic de completat zone necunoscute momentan. Bineînțeles că apar frici de la nivelul Ego-ului care îmi tot șoptește că mai bine mă angajez, că ceea ce voi construi în zona online nu are cum să producă un venit din care să trăiesc…Mult bla bla de la Ego.

Am învățat să observ orice rezistență care apare în interior. Aceasta are la bază o frică și cere atenție pentru a fi conștientizată și depășită. Cum s-ar zice ”triggers are my best friends”.

Una este să afirmi că tu nu ești fricile tale, alta este să le conștientizezi, să le accepți și să le îmbrățișezi știind că ești mai mare decât ele. Cum e când inima ta se deschide larg, având parcă aripi de lumină și învăluie cu afecțiune frica de necunoscut, spre exemplu? Sau orice altă frică? Cum te simți?

O întrebare care îmi tot vine, este despre grupul de oameni pe care-l voi atinge prin ceea ce va deveni o platformă online bine pusă la punct. Dacă m-ai citit până acum, ești în target 🙂 Doar că nu știu cât de mulți am pornit pe drumul acesta al cunoașterii și recunoașterii. Câți au făcut căutări ”inside” pe cont propriu sau în grup, câți au citit destul de mult, au gândit deschis, au pus întrebări, au ascultat, au analizat, au experimentat? Poate ar trebui să scriu pentru cei care abia deschid ochii sufletului, atunci când acesta le șoptește că mai este și altceva față de ceea ce au învățat până acum? Așternând acest paragraf, mi-am răspuns la întrebare. Voi continua să scriu așa cum știu și voi găsi parteneri care să mă completeze. Este vorba până la urmă de realizarea unui “network”.

Îmi imaginez această platformă ca una educațională, care să răspundă la cât mai multe întrebări și care să devină o hartă a ”necunoscutului”. De exemplu, când cineva vrea să învețe despre trezirea spirituală, trezirea Kundalini, ”dark night of the soul”, ”shadow work” sau despre metode alternative care te pot sprijini în diferite situații, să găseasca informația în acest hub. Având o structură mentală de “detectiv”, totul va fi structurat, organizat, profesionist și clar. Bazat pe experiențe trăite și procesate.

Această hartă duce într-un singur loc- redescoperirea propriei tale Esențe, propriei tale puteri interioare. We are our own guru și tot ceea ce este în exteriorul nostru este folosit ca sprijin, ca o bornă de călătorie care îți amintește ceva anume. Noi singuri refacem harta spre ”acasă”. Restul intră la categoria ”tools” și e mare nevoie de dezvoltarea capacității de a le folosi fără să te atașezi de ele.

Procesul de a ”dezbrăca” credințe care ne-au fost inoculate ca adevăruri, scheme de gândire, programe mentale…este precum decojirea șarpelui de propria piele, precum o ”moarte” pentru a renaște. Din perspectiva mea, merită deplin să pornești pe această cale. Ajungi să retrezești capacitatea de a simți Adevărul, capacitatea de a conștientiza și evita capcanele și de a deveni o ființă creatoare responsabilă și liberă.

Până la urmă decizia “trezirii” vine de la Suflet, așa că dacă cineva este ”împins”, nu va avea încotro și va păși pe cale. În acel moment are nevoie de o hartă și o va găsi la noi, “creatorii de hărți”😇.

Cei care s-au atașat puternic de vreo metodă New Age, de vreun guru, ajung într-un punct de stagnare și au și ei nevoie de o hartă pentru a-și continua transformarea.

Harta oferă repere, dar nu te ferește de lecțiile pe care le ai de învățat în această întrupare. Le poate explica din perspectiva Spiritului, le poate chiar ușura, dar depinde doar de Noi dacă învățăm să ”curgem” sau preferăm să ne blocăm și lamentăm la fiecare obstacol.

Aș vrea să mulțumesc aici celor care mi-au spus că vor să mi se alăture citind articolul precedent. Este o afirmație pe care o apreciez și probabil pe parcurs va deveni mai clară dacă se vor decide sau dacă așa ”este scris” 🙂

Acesta este un proiect de business, așadar partea operațională necesită și o investiție financiară. Caut și încerc să găsesc soluții, rămân creativă, adaptabilă și cu mintea deschisă. Orice sprijin va fi binevenit! Dacă aceasta este misiunea mea, cu siguranță o voi îndeplini cât pot eu de bine și în modul optim pentru a fi ”in service to others”.

Chiar dacă cineva mi-a spus că ”povestea” cu sinergia între oameni este ”fumată”, mai ales de corporații, eu tot cred că este posibilă între acei Oameni care au realizat că umanitatea este un Tot și noi creăm o Unitate. Metoda competitivă sau cea de ”dezbină și conduce” pentru acumularea puterii, nu aduce împlinirea pe termen lung, creează karma pentru tot neamul, ține Spiritul pe loc (chiar în capcană) și nici nu mai este în rezonanță cu ceea ce se întâmplă acum pe Planetă.

Cam atât despre ceea ce voi întreprinde, nu mai scriu despre asta decât atunci când voi anunța lansarea. În articolul următor voi reveni la ”inner journey” și la povestea țesută personal din experimentarea Jocului Vieții de până acum. Îți pot spune doar că sunt un Spirit muuult mai bătrân decât arăt și am șansa să fi jucat Jocul de foarte multe ori în așa fel încât să fiu acum aici pentru tine și să ne amintim împreună de ”tips & tricks” 😉

Mulțumesc, de la inima mea la a ta,

A M

Back to top