Ce stii de fapt despre “MANIFESTARE”?

Manifestarea nu este o magie, ci un proces de a lucra cu legi si principii naturale prin care transformi energia dintr-un nivel al realitatii intr-un altul.

Spre exemplu, un autor are o idee. Ea exista ca energie mentala. Acesta scrie ideea si o transforma intr-un roman. Acum exista in forma fizica, tiparita.

Un artist simte emotie privind un peisaj. Transforma aceasta energie emotionala intr-un minunat tablou, dandu-i forma fizica.

Un carbune este rece, dar cuprinde in el potentialul de a emana caldura daca este ars. Energia fizica se transforma cu ajutorul focului.

Ce realizam despre manifestare?

  • Este o schimbare a formei, starii, conditiei de a fi. Nu este despre a crea ceva din nimic. Pentru a realiza o manifestare este necesar sa recunoastem ca ceea ce dorim sa manifestam exista deja, chiar daca intr-o forma invizibila. Potentialul exista! Acest proces presupune credinta, un concept destul de abstract si de multe ori neinteles pentru unele persoane. « Credinta da substanta sperantelor si ne face siguri de existenta realitatilor pe care nu le vedem. »
  • De cele mai multe ori, manifestarea este vizibila in zona financiara, dar este mai mult de atat. Parcursul unei idei in constiinta unei persoane, de la ceva ambiguu la ceva foarte clar, este tot o manifestare. Putem manifesta idei, stari ale fiintei, sanatate sau obiecte pe care le dorim
  • Deseori percepem manifestarea ca o transformare in “jos”, adica ceva din invizibil este adus in fizic, ceva abstract care prinde forma. Se poate insa si invers, o transformare in care ridici ceva din fizic in spiritual. Un exemplu bun sunt experientele emotionale si fizice pe care le transformam in cunoastere spirituala si intelepciune. Un transfer de energie de la o stare mai joasa catre una mai ridicata – alchimia
  • Manifestarea este un proces prin care se dezlantuie un potential. Caldura era un potential al carbunelui. O solutie este potentialul intrinsec al unei probleme. Abundenta este un potential cuprins in saracie. Divinitatea este un potential al umanitatii
  • Manifestarea poate fi realizata de oricine, nefiind ceva ezoteric si spiritual asa cum multa lume crede. Deja o facem zi de zi prin ceea ce gandim, vorbim, prin felul in care traim. Un mod important de a manifesta este vorbirea. Limbajul este un exemplu excelent prin care dam forma gandurilor si emotiilor prin cuvinte. Marii maestri spirituali au subliniat mereu cat de esential este vorbitul, cata grija trebuie sa avem la ceea ce spunem si la cum o spunem. Manifestam mereu prin ceea ce vorbim si cuvintele rostite ne vor da o imagine clara asupra starii noastre interioare. Cuvintele sunt atat de puternice incat pot determina natura lumii pe care o experimentam si ceea ce atragem in viata noastra. Este un motiv major pentru a evita sa vorbesti negativ si fara sens. O abundenta in vorbire de slaba calitate poate duce la o saracie in manifestare

In esenta, noi manifestam continuu si este important sa constientizam acest aspect.

Un indiciu necesar pentru a intelege manifestarea este ca esti parte dintr-un Tot. Creatorul este singura realitate, noi suntem parti din ea, parti din Unitate si absolut totul in Univers este conectat. Cu cat realizam ca in Unitate totul este in mod direct sau indirect legat, cu atat ne dam seama ca nu exista bariere de timp, spatiu sau circumstante care sa blocheze energia intre afinitatile din cadrul intregului.

Manifestarea este despre functionarea legilor naturale ale schimbului de energie si al transformarii acesteia in cadrul unui Intreg din care facem parte. Nu este o stare pasiva prin care asteptam sa ni se indeplineasca nevoile si nici nu este un miracol.

Manifestarea este o stare dinamica a constiintei, o exprimare a Vietii in actiunea ta, in ceea ce faci. La nivel uman, manifestarea nu presupune sa nu mai muncesti pentru a trai,  dar munca ta devine chiar “iubirea in actiune”.

Programul intensiv “Abundenta nelimitata” este creat pentru ca tu sa ai constientizari rapide, sa te eliberezi de toate credintele limitative si toate blocajele. Vei redeveni Intreg pentru a-ti recupera puterea de a manifesta responsabil, ca parte din Tot. Te astept cu drag alaturi de noi, toate detaliile aici https://bit.ly/3tCysmq

Cele 4 niveluri la care actioneaza manifestarea

  1. Nivelul fizic
  2. Nivelul emotional
  3. Nivelul mental
  4. Nivelul sufletului (sau cauzal)

Nivelul fizic (1) este cel experimentat de toata lumea si este cel mai evident. Se numeste “ a munci pentru a trai”. Pentru a manifesta painea, urmam procesul de la a sadi grau pana la a o coace in cuptor. Este o forma de energie fizica procesata prin munca si care duce la o manifestare.

Banii sunt un simbol al acestei energii fizice care accelereaza manifestarea. La nivel fizic, ne supunem unor anumite legi pentru a manifesta. Sunt legi concrete din zona sociala, economica sau religioasa, dar si legi ale naturii. Aceste legi tangibile nu necesita sa constientizezi ceva abstract, invizibil. Este o munca fizica implicata (chiar daca folosim tehnologie) care transforma energia obtinand ceea ce ne dorim din natura, mediul economic, social sau religios.

Nivelul emotional (2) ofera o dimensiune suplimentara manifestarii adaugand energia emotionala. In mod natural, munca/actiunea fizica implica emotii si ganduri, dar o manifestare la nivel emotional este despre a le folosi in mod direct, lasand nivelul fizic in plan secundar.

Aici intervine factorul “credinta si devotament”. Un exemplu este atunci cand ai nevoie urgenta de o suma de bani pe care nu o poti castiga in timp util. Omul isi preda nevoia in rugaciune si o elibereaza catre Divinitate. Se intampla apoi evenimente in sincronicitate – o intalnire cu cineva sau o vizita intr-un anumit loc si, intr-un mod ce pare “o coincidenta”, primeste suma de bani de care are nevoie.

Rugaciunea, afirmatiile, deschiderea catre Creatorul Suprem reprezinta “legea” manifestarii la acest nivel. Credinta nu implica lipsa actiunii, dar ofera o eficienta marita prin incredere, siguranta si eliminarea tensiunii si a grijilor. Aceasta aduce bucurie si implinire in ceea ce faci pentru ca te increzi in Creatorul a Tot. Energia se concentreaza si se directioneaza mult mai bine atunci cand ai credinta, iar puterea de manifestare creste.

Nivelul mental (3) presupune ca energiei emotionale ii adaugi cunoastere. Mintea noastra este instrumentul de concentrare, definire si formare in mediul subtil, invizibil noua. Aceasta functioneaza prin intermediul imaginatiei.

De la nivelul emotional, unde Creatorul este perceput in exterior si manifestarea tine de credinta, in momentul in care constientizezi puterea propriei minti si realizezi ca esti parte dintr-o Minte Universala, incepi sa intelegi axioma hermetica “ce e sus, e si jos”. Ideea de Unitate si parte din Intreg capata mai multa putere la nivel mental si realizezi ce forta are gandul.

O gandire pozitiva, folosirea imaginatiei, concentrarea, afirmatia, toate hranesc puterea vointei cu care manifestam. Vointa este o forta ce se naste prin concentrare si nu prin presiune. Acolo unde vointa apare sub presiune, exista frica si indoiala. In acest caz, vointa este utilizata pentru a domina, pentru a face lucrurile asa cum vrei tu, ceea ce este in contradictie cu pacea si serenitatea Vointei Divine.

Energia vointei in manifestare ocupa un loc central, vine din mintea noastra si prinde forma atunci cand esti in armonie cu Mintea Universala.

Pentru a intelege nivelul sufletului (4), este important sa realizezi ca cele trei niveluri de mai sus caracterizeaza ceea ce se numeste personalitatea umana. Manifestarea la nivel fizic, emotional si mental provine din dorinta omului care nu a atins inca un nivel de individualitate si nu constientizeaza ca este parte distincta dintr-un Intreg, fiind in unitate cu Tot.

La nivel de personalitate experimentam lumea prin relatia subiect-obiect, traind sentimentul separarii. Nivelul sufletului este unit de celelate printr-o “punte” care te determina sa constientizezi la nivel profund ca manifestarea este de fapt modalitatea prin care Creatorul se exprima. Este o revelatie in actiune, nu o modalitate de a obtine lucruri, stari sau parteneri. Sufletul nu experimenteaza o “lipsa” asa cum personalitatea noastra o face.

Experienta sufletului este aceea de potential pur care are forta de a se manifesta. Este despre a oferi si nu despre a procura ceva. Imagineaza-ti puterea de manifestare a sufletului care stie exact cine este, care stie ca este o extensie a Divinitatii.

Atunci cand permiti sufletului sa-ti vorbeasca si nu invers, energia devine disponibila si rezonezi cu nivelul sufletului. Este un nivel ascuns pe care nu-l putem patrunde folosind nivelurile anterioare. Modul de perceptie al nivelului cauzal (asa se mai numeste) este intuitia. Limbajul uzual nu cuprinde conceptele necesare pentru a descrie si de aceea se practica meditatia.

Toate detaliile despre aceste patru niveluri impreuna cu “kit-ul” complet de a debloca fiecare nivel sunt parte din programul meu “Abundenta nelimitata” menit sa-ti deschida mintea si sufletul – https://bit.ly/3tCysmq. Vei putea percepe acel nivel de unificare al fiintei prin care manifesti abundenta in orice arie a vietii, spre binele tau cel mai inalt.

Vei primi cunoasterea despre cei 4 pasi esentiali ai unei manifestari si te invit cu drag sa-i practicam impreuna. Identificarea, imaginatia, acordajul si actiunile corecte vor facilita o forta de manifestare constienta si pozitiva. Meriti sa fii liber, sa evoluezi, sa traiesti in adevar si sa-ti transformi viata!

De la inima mea la a ta,

Amy

Back to top