Povestea mea…

Acum 40 de ani nu mi-am dorit sa vin din nou aici pe Pamant. Probabil in clipele premergatoare nasterii am realizat ca mi-am asumat lectii dureroase. Atunci am incercat sa renunt, in detrimentul mamei care s-a chinuit 13 ore. Era insa o noapte in care Divinul Feminin avea ultimul cuvant – 8 septembrie, aproape de 9.

Pana in 2012, am urmat parcursul unei femei educate, cu master in strainatate, ambitioasa si care se incadreaza in sistemul de valori impus de societate. Ajunsesem sa am o cariera, sa fiu sotie si mama a doi baieti.

Totul parea in echilibru, dar Universul a decis ca din acel an, este benefic sa-mi serveasca cu marinimie toate lectiile menite sa ma trezeasca din punct de vedere spiritual. Probabil ca vazusem acest „film” atunci cand nu am vrut sa ma mai nasc :).

Am fost rapusa la pamant, totul in jurul meu s-a intunecat, am pierdut orice reper, fiecare aspect al vietii mele s-a prabusit. Apogeul a fost momentul in care Sinele meu a preluat controlul total, ceea ce se numeste o trezire Kundalini traumatizanta.

Am trait disperarea si deznadejdea pe partea profesionala deoarece nu ma mai regaseam in domeniul corporatist si simteam ca joc intr-un film foarte prost. In casnicia mea a patruns durerea si depresia, iesind la suprafata tot ce era bine ascuns sub presul prafuit al aparentelor. Schisma dintre cine credeam ca sunt si Omul nou care se ivea dintr-o bezna coplesitoare, ma spargea in cioburi mici, imprastiate in toate directiile. Mai multe ”nopti” negre ale Sufletului traite intr-un lung tunel al groazei.

Am fost inspirata sa cer ajutor pentru ca simteam ca altfel mi-ar fi mai usor sa mor. Mi-au iesit in cale unii dintre cei mai buni mentori, experti in zona de terapii alternative, unii dintre cei mai buni psihologi si preoti cu har si mintea deschisa. Pentru a intelege cu adevarat ce mi se intampla, m-am scufundat in studiul a sute de carti, am invatat sistemele Reiki- Usui, Karuna si Shambala, radiestezia, autocontrolul mental, despre cum iti vindeci Umbra, despre Cheile Genelor si multe alte metode ajutatoare.

De mai mult de opt ani lucrez intensiv cu mine, constientizez, vindec si ma transform la toate nivelurile. Caut mereu adevaruri si „pictez” cu ele o noua viata (de cuplu, profesionala, ca mama). Am invatat sa ma ridic cu gratie din ”iadul” in care m-au tarat proprii demoni, invingandu-i si educandu-i. Timpul este relativ atunci cand descoperi ca rezervorul cunoasterii tale ca Spirit este vast. Orice „Spirit batran” simte asta si stie ca misiunea sa este sa se puna in serviciul celorlalti.

Azi imi asum puterea in mod responsabil deoarece am descoperit Esenta si suveranitatea fiintei mele spirituale. Sunt recunoscatoare pentru toate incercarile, sunt bucuroasa ca m-am nascut si in sfarsit pot aprecia cu veselie si mult umor Jocul Vietii. Mi-am lipit cu compasiune peste 85% din ”cioburi” si am recreat in mod constient o noua Ana Maria.

Acesta este numele meu, dar de cand ma stiu mi se spune Amy. Treaba mea in aceasta viata este sa fiu ghid in calatoria ta de transformare personala. Iti pun cu dragoste la dispozitie o „harta” pe care sa o folosesti spre binele tau si ma ofer sa-ti indrum pasii pentru a evita capcane si pentru a ajunge intregita la destinatie.

De la inima mea la a ta,

Amy

Back to top